Μπέτις-Ολυμπιακός: Με 1.800 οπαδούς στο πλευρό του!

Σε ένα ακόμα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα έχει τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του, το βράδυ της Πέμπτης (29/11, 19:55), στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ο σύλλογος ενημέρωσε τους φίλους του, που θα βρεθούν στην έδρα της Ρεάλ Μπέτις, για τις λεπτομέρειες της μετάβασης στο γήπεδο. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά και η αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί «υψηλής επικινδυνότητας» από την UEFA. Περίπου 1.800 οπαδοί του Ολυμπιακού

θα βρίσκονται απόψε στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι θα βρεθούν στη Σεβίλλη για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αποψινό αγώνα απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις, ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση. Στους φίλους του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» θα γίνει αυστηρός σωματικός έλεγχος, πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο το νωρίτερο δυνατό, καθώς η διαδικασία του σωματικού ελέγχου είναι χρονοβόρα. Οι πόρτες στις θύρες 17, 18, 19, όπου θα βρίσκονται οι φίλοι της ομάδας μας, θα ανοίξουν στις 16:30 τοπική ώρα».

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» κοινοποίησαν στα social media ένα βίντεο για την αποψινή ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας στη Σεβίλλη. Δείτε το:

Η ευρωπαϊκή «μάχη» του Θρύλου στη Σεβίλλη! / Olympiacos’ european “battle” in Seville!

Η ευρωπαϊκή «μάχη» του Θρύλου στη Σεβίλλη! / Olympiacos’ european “battle” in Seville! #olympiacos #UEL #ΒetΟly #legend #Seville UEFA Europa League Real Betis Balompié

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

The post Μπέτις-Ολυμπιακός: Με 1.800 οπαδούς στο πλευρό του! appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα