Το «αντίο» του Λημνιού στην Κολωνία (pic)

Παρελθόν με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Δημήτρης Λημνιός από την Κολωνία. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό του Φατίχ Τερίμ. Μάλιστα οι δύο πλευρές θα πορευθούν μαζί για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο 25χρονος επιστρέφει στην Ελλάδα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Κολωνία

για τη μεταγραφή του Λημνιού. Ο γερμανικός σύλλογος ευχαρίστησε τον νεαρό παίκτη για την προσφορά τα τελευταία τρία χρόνια. Τέλος ο νέος ποδοσφαιριστής του Φατίχ Τερίμ είπε «αντίο» στην ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη νέα του… περιπέτεια.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga», δήλωσε η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Dimitris Limnios has left #effzeh and joined Panathinaikos.

After three years and 15 appearances in red and white, Dimitris Limnios is heading back to Greece. We wish you all the best, Dimi!

All infos https://t.co/WuYtdOJv9S pic.twitter.com/jong3Q4Lfc

— 1. FC Cologne (@fckoeln_en) December 29, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα