Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμόγελα για Αντσελότι

Πολλά θετικά νέα είχε η σημερινή προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης . Ο προπονητής της “Βασίλισσας” Κάρλο Αντσελότι βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει πολλές επιστροφές παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι Βινίσιους Τζούνιορ, Εντουάρντο Καμαβιγκά, Αρντά Γκιουλέρ κι ο αρχηγός Ντάνι Καρβαχάλ συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ιταλός προπονητής μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους ενόψει του

δύσκολου Ιανουαρίου που έρχεται.

Excellent news for Real Madrid as Vinicius Jr, Eduardo Camavinga, Arda Güler and Dani Carvajal have been training with the team today.

Ancelotti expects all of them to be ready to feature in January. pic.twitter.com/R0oxhoybyP

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 29, 2023

Πλέον, οι μόνοι που βρίσκονται στο απουσιολόγιο των «μερένχες» είναι οι Τιμπό Κουρτουά, Έντερ Μιλιτάο και Ντάβιντ Αλάμπα. Βέβαια και οι τρεις θα μείνουν για αρκετό καιρό ακόμη εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη πρώτη θέση της La Liga, μαζί με την Χιρόνα, στους 45 βαθμούς, ενώ τον Φλεβάρη θα παίξει απέναντι στην Λειψία για την φάση των «16» του UEFA Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα