Άρης: Η αριστερή πτέρυγα φωνάζει παρών!

Ο Άρης προετοιμάζεται για δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο “Θ. Κολοκοτρώνης” την ερχόμενη Τετάρτη (3/1) και ο Άκης Μάντζιος ήθελε να έχει όλη τη δύναμη του ρόστερ στη διάθεσή του. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί σίγουρα να υπολογίζει στους Μανού Γκαρθία και Φραν Βέλεθ, που δεν είναι έτοιμοι αγωνιστικά, όπως και στον Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο

παιχνίδι. Μπορεί, όμως, να υπολογίζει στους Φράνκο Φεράρι και Μιχάλη Παναγίδη, οι οποίοι άφησαν πίσω τους τραυματισμούς τους.

Οι δύο παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τις βασικές επιλογές του Μάντζιου για την αριστερή πτέρυγα της ομάδας, έχουν μπει μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων των “κίτρινων”, οπότε είναι διαθέσιμοι ξανά για το πρώτο παιχνίδι μέσα στο 2024. Θυμίζουμε ότι ο Φεράρι έχει να αγωνιστεί από τις 11 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης αντιμετώπισε τον Βόλο εκτός έδρας, ενώ ο Παναγίδης από τις 4 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μάντζιος δεν τους είχε ταυτόχρονα στη διάθεσή του στους δύο τελευταίους αγώνες της ομάδας πριν τη διακοπή στο πρωτάθλημα, δηλαδή κόντρα στον ΟΦΗ και τη Λαμία. Γεγονός είναι ότι οι απουσίες τους ήταν εμφανείς σε όλα τα ματς, στα οποία δεν αγωνίστηκαν. Πλέον, φωνάζουν ξανά “παρών” και οι δύο, οπότε ο προπονητής τους έχει σημαντικές επιλογές για την αριστερή πλευρά.

Γενικότερα, πάντως, ο προπονητής του Άρη αισθάνεται πιο βολικά βλέποντας το απουσιολόγιό του να αδειάζει από ονόματα σταδιακά. Εφιαλτική είχε γίνει η κατάσταση επί των ημερών του όταν οι απόντες ξεπέρασαν τους δέκα, ενώ από την αρχή της τρέχουσας σεζόν οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι έλειψαν για καιρό από την ομάδα, έφτασαν στους δεκατέσσερις (14) συνολικά!

Από τους τρεις, οι οποίοι είναι τώρα εκτός, ο Γκαρθία είναι στο δρόμο της επιστροφής, ενώ ο Νταρίντα θα εκτίσει την ποινή του και θα επιστρέψει. Αυτός που αργεί είναι ο Βέλεθ, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και δεν συζητείται ακόμη η ακριβής ημερομηνία επανόδου του στην ενεργό δράση.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (29/12) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Αύριο θα προπονηθούν και πάλι το πρωί εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα