Το YouTube Premium επιτρέπει πλέον να κατεβάσετε 1080p περιεχόμενο

Καθόλου άσχημα.

Το YouTube Premium προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα προνόμια στους συνδρομητές του. Ένα από αυτά είναι η δυνατότητα να κατεβάζεις περιεχόμενο για να το παρακολουθήσεις εκτός σύνδεσης αντί να κάνεις stream. Πλέον η εμπειρία αυτή αναβαθμίζεται, αφού το YouTube προσφέρει στους χρήστες την ικανότητα να κατεβάσουν το περιεχόμενο σε 1080p.

Όπως αναφέρει το Android Police η επιλογή να κατεβάσεις βίντεο από το YouTube Premium

ήταν περιορισμένη στην χαμηλότερη ανάλυση των 720p. Ωστόσο πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι βλέπουν μία καινούργια επιλογή που τους επιτρέπει να κατεβάσουν το περιεχόμενο σε 1080p, που όμως είναι διπλάσιο σε μέγεθος.

Η αναβάθμιση, σε 1080p -αν και με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς- έχει αρχίσει να γίνεται και στις δύο πλατφόρμες, iOS και Android. Θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός πριν η επιλογή γίνει διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές, καθώς με τον μεγαλύτερο όγκο δεδομένων που πρέπει να μεταφερθούν αποτελεσματικά στους χρήστες, είναι λογικό η Google να είναι προσεκτική.

Το τέως γνωστό YouTube Red, παρέχει μια συνδρομητική υπηρεσία από το 2015 ως ένα τρόπο για να μπορούν οι χρήστες να ευχαριστηθούν μια καλύτερη YouTube εμπειρία (σε αντάλλαγμα με 12.99$). Εκτός από την αφαίρεση των διαφημίσεων, ο χρήστης μπορει να συνεχίσει να παίζει ένα βίντεο ακόμα και αν βρίσκεται σε άλλη εφαρμογή, να συνεχίσει την αναπαραγωγή του, αφού εχει κλείσει την οθόνη και να κατεβάσει το περιεχόμενο για να το δει εκτός σύνδεσης.

Δύο ακομα προσθήκες είναι η πρόσβαση στα YouTube Originals και στο YouTube Music Premium, που είναι πρακτικά μουσική χωρίς διαφημίσεις.

Πηγή: PCMag Greece

IGN GreeceΚαι άλλες ακυρώσεις σειρών για το YouTubeΨευδή Copyright Claims στο YouTubeDeveloper της Ubisoft επιτίθεται μέσω Twitter στον Pewdiepie

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα