Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ρίσκο να μην πάρει στόπερ

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε για στόπερ. Μπορεί να ψάχνει ακόμη και μάλλον ψάχνει. Χρειάζεται στόπερ….

Έναν παίκτη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πιο σκληρό από τους υπάρχοντες, ψηλότερο, σημείο αναφοράς. Τέτοιος μπορεί να είναι ο Ρόντγουελ, αν συμφωνήσει. Η άποψη των Νταμπίζα και Δώνη φαίνεται πως συγκλίνει εδώ. Ετοιμάζεται υπέρβαση για τον Άγγλο χαφ, που συνήθισε τη θέση πέρυσι στην Μπλάκμπερν. Το πλάνο αξιοποίησής του

περιλαμβάνει διπλή χρησιμοποίηση σε άξονα και κέντρο άμυνας.

Με την ετοιμότητά του να αποτελεί πραγματικότητα προς το τέλος Σεπτεμβρίου, τις αγωνιστικές του Αυγούστου και τα δύσκολα ματς με Άρη και Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός θα τα βγάλει ως έχει. Είναι κομβική απόφαση, διότι η αρχή είναι το μισό των πάντων. Έστω και αν αυτό, για αλλότριους λόγους, δεν επιβεβαιώθηκε πέρυσι.

Παναθηναϊκός: Μπορούν στα στόπερ Ρόντγουελ, Κουρμπέλης

Ρόντγουελ και Κουρμπέλης μπορούν να γυρίσουν στα στόπερ, ύψος μπορεί να δώσει μόνο ο Άγγλος. Με τον Κολοβέτσιο σε μέτρια κατάσταση, τον Μαυρομμάτη να είναι πλέον συμπληρωματικός (και έτοιμος από τον Οκτώβριο στο 100%). Τον Πούγγουρα πιο σταθερό αμυντικό ως τώρα. Μένει μονάχα ο Ζοάο Νούνες ως ο ποδοσφαιριστής που μπορεί, πράγματι, να αλλάξει την ταυτότητα των μετόπισθεν.

Ψηλός (1,88μ.), με λεπτό κορμό, αλλά πολύ κοντρολαρισμένος και δυνατός. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «πράσινων» εξελίσσεται. Θα κριθεί μόνο όταν ολοκληρωθεί και η προθεσμία για την αγορά των ελεύθερων. Δεν αποκλείεται την έκπληξη του Μπεκ να την ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις. Ή να προκύψει πώληση, που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Αν δεν έρθει, πάντως, στόπερ με τους υπάρχοντες και τον Ρόντγουελ ο Παναθηναϊκός ενισχύεται μεν, αλλά απροσδιόριστα. Προβαίνοντας σε ένα πείραμα που θα πρέπει σώνει και ντε να πιάσει… Είναι ένα ρίσκο που ενδεχομένως κληθούν να πάρουν Νταμπίζας και Δώνης. Μένει να φανεί, αν θα το πάρουν.

The post Παναθηναϊκός: Το τεράστιο ρίσκο να μην πάρει στόπερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα