Οι παίκτες του Άγιαξ ρωτούσαν πόσο θέλει για να λήξει το ματς!

15:16 14/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε στον Άγιαξ τους περσινούς εφιάλτες της Τότεναμ, η οποία τον απέκλεισε από τον τελικό του Champions League στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Μόνο που αυτήν τη φορά οι Ολλανδοί είχαν έναν… «φύλακα άγγελο» να τους προστατεύσει, τον Άγγλο διαιτητή Κρεγκ Πόουσον, ο οποίος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους σπρώξει στην πρόκριση (με τρία πέναλτι και όχι μόνο…), όπως και έγινε.

Είναι χαρακτηριστικά

όσα δήλωσαν οι παίκτες του Άγιαξ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, παρά την πρόκρισή τους.

«Μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το παιχνίδι με την Τότεναμ. Παίχθηκε για λίγο στο κεφάλι μου. Μετά το 3-2 αμέσως ρώτησα τον διαιτητή, πόσο είχαμε ακόμη να παίξουμε… Μου απάντησε πως απέμεναν 30 δευτερόλεπτα. Ευτυχώς κρατήσαμε μέχρι τέλους την πρόκριση», τόνισε ο Μπλιντ.

Ο Φέλτμαν από την πλευρά του αποκάλυψε τη συζήτηση που είχαν αμέσως μετά το ματς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια: «Μιλήσαμε όλοι στα αποδυτήρια για εκείνο το παιχνίδι με την Τότεναμ. Σκεφτήκαμε την απογοήτευση που είχαμε από εκείνο το παιχνίδι. Είναι ακόμη πολύ νωπό και όλοι ένιωθαν πως δεν γίνεται να μας ξανασυμβεί για δεύτερη φορά».

Μια από τα ίδια είπε ο Μαζραουί: «Ναι, σκεφτήκαμε το ματς με την Τότεναμ. Για μια στιγμή στοίχειωσε το μυαλό μου. Αλλά ευτυχώς δεν συνέβη το ίδιο για δεύτερη φορά»

Keywords
Τυχαία Θέματα