Το Snapchat ανακοίνωσε... δικά του παιχνίδια

Έξι δωρεάν παιχνίδια είναι ήδη διαθέσιμα.

Το Snap Inc., η εταιρεία πίσω από το Snapchat, ανακοίνωσε στο Snap Partner Summit, τη δικιά του πλατφόρμα gaming, όπου θα φέρει social παιχνίδια στην εφαρμογή.

Ένα από αυτά ονομάζεται Bitmoji Party και έχει τους παίκτες να δημιουργήσουν Bitmojis και να ανταγωνίζονται ο ένας ενάντια στον άλλο. Μην με ρωτάτε. Δεν έχω ιδέα τι είναι τα Bitmojis. Μάλλον μακρινά ξαδέλφια των emojis.

Άλλα παιχνίδια

περιλαμβάνουν ένα μίνι Battle Royale (γιατί φυσικά πρέπει να υπάρχει ένα BR παιχνίδι εκεί μέσα), ένα βασισμένο σε zombie apocalypse και δημιουργία χωριών χρησιμοποιώντας το αλφάβητο.

Το Snap Games χρησιμοποιεί HTML5 και δεν θα περιλαμβάνει αρχικά αγορές, αλλά μιας και μιλάμε για mobile gaming, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έρθουν αργότερα.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceΓια τρίτη χρονιά οι UNIque Days ανοίγουν τα πανεπιστήμια για τους μαθητέςTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουΑποκαλύφθηκε το Call of Duty: Mobile για iOS και Android

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα