'Εξωπραγματικό' είναι το σενάριο της νέας ταινίας του Christopher Nolan

Τον τίτλο δεν μας λέτε όμως...

O πρωταγωνιστής της επερχόμενης ταινίας του Christopher Nolan, Robert Pattinson, διάβασε το σενάριο και μίλησε στο Collider, λέγοντας τη γνώμη του.

"Κλειδώθηκα σε ένα δωμάτιο και διάβασα το σενάριο – δεν το έχω πλέον", είπε ο Pattinson. "Για πολλά χρόνια ήμουν επιφυλακτικός όταν πρόκειται για μεγάλες ταινίες, αλλά υπάρχει κάτι σε αυτά που κάνει ο Chris Nolan. Φαντάζει ο μόνος σκηνοθέτης

στις μέρες μας που μπορεί να κάνει μια προσωπική, ανεξάρτητη ταινία σε τόσο μεγάλο βαθμό. Διάβασα το σενάριο και είναι εξωπραγματικό".

Ο Pattinson θα πρωταγωνιστήσει στο "event" φιλμ, το οποίο περιγράφεται ως ένα "τεράστιο, πρωτοποριακό blockbuster δράσης". Το άτιτλο project περιβάλλεται από ένα σφιχτό πέπλο μυστικότητας, με άτομα της Warner Bros. να μην έχουν καμία απολύτως γνώση πάνω στην ταινία, ούτε για ρόλους, ούτε για πλοκή, ούτε για θέμα. Πλάι του θα δούμε τους Elizabeth Debicki, την οποία γνωρίσαμε στην ταινία "Widows" (2018), John David Washington και Adam Driver, οι οποίοι ξανασυνεργάστηκαν στην Οσκαρική ταινία του Spike Lee, "BlacKkKlansman", και Rooney Mara (Don't Worry, He Won't Get Far on Foot).

Αυτή θα είναι η 11η ταινία του Nolan, την οποία θα γράψει, θα σκηνοθετήσει και θα είναι παραγωγός, μαζί με την Emma Thomas. Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για την τριλογία "The Dark Knight" και τα "Inception", "Interstellar" και "Dunkirk". Να υπενθυμίσουμε ότι το "Interstellar" κέρδισε βραβείο Όσκαρ για τα Καλύτερα Οπτικά Εφέ και ήταν υποψήφια για το ίδιο βραβείο στις κατηγορίες Καλύτερης Μουσικής Επένδυσης και Σκηνικών. Το περσινό "Dunkirk" χάρισε στον Nolan την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας. Η ταινία έχει αποσπάσει $527 εκ. παγκοσμίως.

To μόνο γνωστό για τη νέα ταινία του Nolan είναι ότι θα είναι μεγάλου προϋπολογισμού και ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου 2020 στις οθόνες IMAX. Την τελευταία περίοδο, το στούντιο έχει κυκλοφορήσει πολλές καλές ταινίες, μεταξύ άλλων τα "Aquaman", "Fantastic Beasts 2", "Creed 2" και το "Stan & Ollie". Μένει να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει, γι'αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Απρίλιο και να μας πείτε στα σχόλια, σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΜια 'βαμπιρική' και μια 'διαστημική' προσθήκη θα φέρει η ερχόμενη ταινία του Christopher NolanΟ Christopher Nolan βρήκε τον πρωταγωνιστή της νέας του ταινίαςΑποκαλύφθηκε πότε θα έρθει η νέα ταινία του Christopher Nolan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα