Mπαρτομέου: «Θέλουμε να ανανεώσουμε με Μέσι»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου τόνισε ότι ο σύλλογος προτίθεται να επεκτείνει από τώρα το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι για να τον κρατήσει για πάντα στο «Καμπ Νόου».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το 2017, αλλά η εκπληκτική του φετινή σεζόν με 42 γκολ σε 39 παιχνίδια «αναγκάζει» τους «μπλαουγκράνα» να κάνουν κινήσεις από τώρα για νέα
συμφωνία.

«Θα θέλαμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του, αυτή είναι η ιδέα μας. Είναι ακόμα νέος, μπορείτε να το δείτε αυτό και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου. Συνεχώς βελτιώνεται και γίνεται πιο εφευρετικός. Νομίζω ότι έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του και τους επόμενους μήνες θα μιλήσουμε μαζί του για να μείνει πολύ καιρό ακόμα στη Μπαρτσελόνα», είπε ο Μπαρτομέου στο ESPN, προσθέτοντας ότι θέλει τον Αργετινό να παραμείνει στην οικογένεια της Μπάρτσα και μετά το τέλος της καριέρα του:

«Είναι παίκτης που έχει συνδεθεί με έναν και μόνο σύλλογο. Αυτό δεν αφορά μόνο όσα κάνει μέσα στο γήπεδο, η σχέση του με τη Μπαρτσελόνα θα κρατήσει για πάντα. Είναι σαν τον Πελέ που έμεινε για πάντα στη Σάντος. Θέλουμε ο Μέσι να μείνει για πάντα στη Μπάρτσα, είτε ως παίκτης είτε ως άνθρωπος του συλλόγου».
Keywords
Τυχαία Θέματα