Το SCUM είναι το καμάρι της Devolver Digital

Και διαπρέπει και στο Twitch.

Το Scum είναι ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης από την Devolver Digital, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες και κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να πουλήσει πάνω από 250 χιλιάδες αντίγραφα, κάτι που το καθιστά το καμάρι της εταιρείας.

Όπως αναφέρει το VG247, οι πωλήσεις δεν ήταν το μόνο ενδιαφέρον σημείο στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, καθώς την πρώτη μέρα ο τίτλος είδε να συγκεντρώνονται 50 χιλιάδες ταυτόχρονοι χρήστες.

Το SCUM γνωρίζει μεγάλη επιτυχία

και στο Twitch, καθώς την πρώτη κιόλας μέρα έφτασε τους 156 viewers και κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση δημοτικότητας της πλατφόρμας. Αν και βρίσκεται ακόμα σε Early Access στο Steam, το παιχνίδι βλέπει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, αν και δεν μπορούμε να πούμε ακόμα αν αυτό οφείλεται στο ότι είναι ένας καινούργιος τίτλος.

Το SCUM είναι κυρίως ένα survival παιχνίδι, αλλά έχει και μερικά χαρακτηριστικά simulation καθώς οι τους παίκτες πρέπει να λαμβάνουν υπόψην παράγοντες όπως ο μεταβολισμός, η θερμοκρασία του σώματος κ.ο.κ., ενώ αγωνίζονται ενάντια σε 63 ακόμα παίκτες σε ένα σενάριο Running Man-esque.

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τόσο παραμυθένια, καθώς ένα ναζιστικό τατουάζ ήταν η αφορμή να ξεσπάσει εξέγερση από τους παίκτες, η οποία οδήγησε την Devolver στο να το αφαιρέσει, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη. Δήλωσε μάλιστα ότι το εν λόγω σύμβολο ήταν μια προσπάθεια για περισσότερο ρεαλισμό, αλλά τα αποτελέσματα ήταν ατυχή

Βέβαια, έσπευσε να συμπληρώσει ότι αν αφαιρούσε όλα όσα δεν αρέσουν στον κόσμο, το παιχνίδι θα έμενε άδειο, ενώ μάλιστα παρότρυνε όσους δεν αρέσκονται στο περιεχόμενο που πραγματεύεται το SCUM, να μην το παίξουν.

Αναμένουμε να δούμε την πορεία του παιχνιδιού, και αναμένουμε τις εντυπώσεις σας, αν φυσικά το έχετε δοκιμάσει.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα