Ακπόμ: «Δείξαμε χαρακτήρα» (video)

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου ο Τσούμπα Ακπόμ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και τόνισε πως η ομάδα του έδειξε πως είναι πολύ δυνατή.

«Το ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αλλά έπρεπε να προσέξουμε στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου», ήταν τα πρώτα λόγια του Ακπόμ.


Ποιες ήταν οι εντολές που πήρε από τον Λουτσέσκου: «Ο προπονητής αναλύει το παιχνίδι και ξέρει τα δεδομένα. Με έβαλε γιατί είδε ότι υπήρχε χώρος πίσω από τον Πρίγιοβιτς. Είμαι 9άρι, αλλά παίζω όπου μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και αυτό θα κάνω. Μου είπε να βρω τα κενά στην άμυνα του Πανιωνίου και να καταφέρω να τα αξιοποιήσω».

Για το αν ήταν επηρεασμένη η ομάδα από τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα: «Το πρώτο πράγμα που μας είπε ο Λουτσέσκου ήταν πώς το αποτέλεσμα κόντρα στη Μπενφίκα έπρεπε να μας δώσει κίνητρο. Δείξαμε χαρακτήρα και πώς είμαστε μία δυνατή ομάδα».

Για το αν είδε τη φάση με το ακυρωθέν γκολ: «Είδα κάποιες φωτογραφίες, δυστυχώς δεν μέτρησε. Κάθε γκολ και κάθε παιχνίδι για την ομάδα είναι σημαντικά. Θα μπορούσε ένα τέτοιο γκολ να κρίνει το πρωτάθλημα, είναι λάθη που συμβαίνουν, θα ήθελα όμως να πετύχω το πρώτο μου γκολ για τον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα