Αγχώθηκε αλλά παρέμεινε πρώτη και αήττητη

Την έκτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα πέτυχε η Σάλτσμπουργκ, η οποία επικράτησε της Αντμίρα με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονταν από τον αποκλεισμό τους στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ανέλαβαν από το πρώτο λεπτό τα ηνία της αναμέτρησης και αφού είχαν δοκάρι με τον Λάινερ στο 34ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ στο 44' με σουτ του Μιναμίνο μέσα από την περιοχή.

Το γκολ του Ιάπωνα έδωσε περισσότερη ηρεμία
στη Σάλτσμπουργκ, με τους ποδοσφαιριστές της να μπαίνουν πολύ δυναμικά στο β' ημίχρονο και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, πριν ο Μουεπού κάνει το 2-0 με κεφαλιά στο 60ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαμπό.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και κατάφεραν να μειώσουν στο 68ο λεπτό με τον Βόρσαγκερ που είχε προωθηθεί στην περιοχή του Στάνκοβιτς. Η Αντμίρα πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο Στάνκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα στο πλασέ του Γιάκολις από κοντινή απόσταση.

Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, τη λύση στο σκοράρισμα έδωσε ο Αϊντάρα, ο οποίος πήρε το ...ριμπάουντ από την απόκρουση του Λάιτνερ (σε μια από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Νταμπούρ) και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Σάλτσμπουργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρέβλιακ, βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ (με τέσσερα γκολ, όσο και ο Νταμπούρ) της Σάλτσμπουργκ, τραυματίστηκε και αποχώρησε στα μισά του α' ημιχρόνου.
Keywords
Τυχαία Θέματα