Το Overwatch μας ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη έκπληξη

Είναι πλέον παράδοση.

H Blizzard ανακοίνωσε την επιστροφή του καθιερωμένου πλέον Winter Wonderland Εvent του Overwatch. Μέσω twitter μάθαμε ότι το event αυτό θα διαρκέσει από τις 11 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 2 Γενάρη 2019.

Στο tweet περιλαμβάνεται και ένα σύντομο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το Blizzard

World ανακαινισμένο αυτή τη φορά προκειμένου να υποδεχθεί το Winter Wonderland. Στη συνέχεια μια χιονοθύελλα κατακλύζει την οθόνη και το Blizzard World έχει πλέον γεμίσει με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Οι ημερομηνίες του event είναι σχεδόν ίδιες με αυτές της προηγούμενης χρονιάς, το οποίο κράτησε από 12 Δεκεμβρίου μέχρι 1 Γενάρη φέρνοντας μας μάλιστα και ένα νέο mode. Το όνομα αυτού, Yeti Hunter. Για να μην ξεχνάμε βέβαια, την εμφάνιση του έκανε ξανά το παλιό, γνώριμο Mei's Snowball Offensive από το Winter Wonderland του 2016.

Αυτή τη φορά όμως δεν θα έχουμε καμία τέτοια έκπληξη. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης του Overwatch μάλιστα, Jeff Kaplan, είπε ότι η Blizzard είναι αρκετά ευχαριστημένη με τα ήδη υπάρχοντα modes.

Αυτό που ωστόσο αναμένεται, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί, είναι νέα skins. Σε αυτά λογικά θα ανήκει και ένα Junkrat skin που έκανε πρώτα την εμφάνιση του σε ένα μπλουζάκι. Ακούγεται επίσης ότι και η Ashe θα αποκτήσει δικό της Winter Wonderland skin.

Σύντομα θα ξέρουμε τι από όλα αυτά είναι αλήθεια, γι΄αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Overwatch: Διαθέσιμη στο PTR η Ashe To Overwatch League προσθέτει έξι νέες ομάδες [Αποκλειστικό] Δημιουργώντας το νέο animated short της D.Va (Υποτιτλισμένο)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα