Βραζιλιάνικη πρεμιέρα θα κάνει το trailer του "Spider-Man: Far From Home"

Σε λίγες μέρες δηλαδή;

Το πρώτο trailer του "Spider-Man: Far From Home" θα κάνει το ντεμπούτο του στο Comic Con της Βραζιλίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο.

Το Collider ισχυρίζεται και το IGN επιβεβαιώνει ότι το trailer θα είναι μέρος του πάνελ της Sony (8 Δεκεμβρίου) και θα κάνει την εμφάνισή του στο ίντερνετ λίγο μετά.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του "Avengers 4", οπότε πολλά από αυτά παραμένουν κρυφά, αν και το βέβαιο είναι ότι Peter Parker πάει

στην Ευρώπη και επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή. Ο Tom Holland μας αποκάλυψε τη νέα στολή του Spider-Man και μας είπε πότε τελείωσαν τα γυρίσματα.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Jake Gyllenhaal και J.B. Smoove.

Το sequel θα κάνει την εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. To έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, θα το γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα το ντύσει μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Τον γνωστό μας ήρωα μπορεί να δούμε στο "Kraven the Hunter", ενώ αυτόνομες ταινίες θα αποκτήσουν οι Black Cat και Silver Sable. Πριν δυο μήνες, κυκλοφόρησε το spin-off "Venom", του οποίου το review μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Επόμενες ταινίες του MCU είναι οι "Captain Marvel" (7 Μαρτίου) και "Avengers 4" (3 Μαΐου). To "Spider-Man: Far From Home" θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ).

Εν αναμονή της πρεμιέρας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια, εσείς σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από το κρύο;

IGN Greece Νέο κοστούμι θα φοράει ο Peter Parker στο "Spider-Man: Far From Home"
Keywords
Τυχαία Θέματα