Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε στήριξη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους της Φενέρμπαχτσε, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του, την εφετινή σεζόν. Ο Σέρβος κόουτς στάθηκε στο γεγονός πως η τουρκική ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση των εισιτηρίων στην εφετινή Euroleague, με την εικόνα να είναι παρόμοια και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Μετά το αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Καρσίγιακα, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας. Όλα είναι διαφορετικά
όταν βρίσκονται στις εξέδρες και μας στηρίζουν. Θέλω να τους ζητήσω να αντιληφθούν την κατάσταση και να μας βοηθήσουν. Τώρα ταξιδεύουμε για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια υποδεχόμαστε την Αρμάνι Μιλάνο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Βρισκόμαστε στην 9η θέση στη λίστα των εισιτηρίων της Ευρωλίγκας. Είναι αυτό ένα μήνυμα από τους οπαδούς μας; Τους αρέσει να είμαστε στην 9η θέση; Εάν θέλουμε να παλέψουμε για όλους τους στόχους χρειαζόμαστε στήριξη. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο, όχι να έρχονται 7-8 χιλιάδες. Το αξίζουν οι παίκτες μας. Από εδώ και στο εξής αυτό θέλω να βλέπω. Σε όλα τα παιχνίδια, όχι μόνο στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες μου το αξίζουν με όσα έχουν κάνει αυτά τα χρόνια αλλά και φέτος».
Keywords
Τυχαία Θέματα