H ανακοίνωση του Fortnite στα Game Awards δεν έχει να κάνει με την Season 7

Μήπως δούμε κάποιο in-game event κατά τη διάρκεια των The Game Awards;

O senior PR guy της Epic μας προϊδέασε για ένα πιθανό in-game event στο Fortnite, το οποίο πιθανών θα ανακοινωθεί στα The Game Awards αυτή την εβδομάδα.

Ο Geoff Keighley των The Game Awards έκανε ένα tease για μια ανακοίνωση του Fortnight για αυτή την Πέμπτη, και οι παίχτες θεωρούσαν πως έχει

να κάνει με την Season 7 που ξεκινά την ίδια ημέρα. Ωστόσο ο Nick Chester της Epic Games επιβεβαίωσε πως αυτό δεν ισχύει, και μάλλον η ανακοίνωση θα έχει να κάνει με κάποιο in-game event.

"Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσα θα συμβούν αυτή την εβδομάδα", είπε σε ένα tweet, προσθέτοντας, "ο Geoff δεν μιλάει για την έναρξη της Season 7 εδώ. Μείνετε συντονισμένοι."

Το αρχικό tweet του Keighley ανέφερε μια ανακοίνωση Fortnite και παγκόσμια πρεμιέρα από τον Worldwide Creative Director του παιχνιδιού, Donald Mustard.

"Και ναι, κρατήστε το παιχνίδι κοντά", είπε. Σε συνδυασμό με τα tweet του Chester, φαίνεται πιθανό ότι πρόκειται για in-game event που θα διεξαχθεί στο παιχνίδι και θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της παράστασης.

I can't stress enough how much we have going on this week. Geoff isn't talking about Season 7 launch here. Tune in! https://t.co/K2gwZoizqa

Nick “Unusual Spending” Chester (@nickchester) December 3, 2018

Η Epic μας έδειξε το πρώτο teaser της Season 7 εχθές που φαίνεται να συμβαδίζει με τα διάφορα στοιχεία που δηλώνουν ότι το Fortnite θα ντυθεί στα λευκά.

Εκτός αυτού, υπάρχει και το datamine που αποκάλυψε πως οι Τilted Towers θα καταστραφούν. Ακόμα δεν έχουμε εξήγηση για το one-time event που έστειλε όλους τους παίκτες σε ένα περίεργο void άρα μάλλον υπάρχει κάποια σύνδεση με αυτό που έρχεται σύντομα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Το Fortnite κάνει tease σχετικά με την έβδομη season Fortnite: Το Account Merge καθυστερεί μέχρι 2019 Fortnite leak δείχνει την καταστροφή των Tilted Tower

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα