Το Inside Xbox επιστρέφει με πολύ νέο υλικό

Έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια στο Game Pass.

H Microsoft θα κυκλοφορήσει ένα νέο επεισόδιο, διάρκειας μίας ώρας, από το Inside Xbox, στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 1 π.μ.

Το επεισόδιο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τα Project xCloud, X019, την επόμενη σειρά παιχνιδιών που θα έρθουν στο Xbox Game

Pass, το The Outer Worlds και μια συνέντευξη με τον Jon Bernthal για το Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, σύμφωνα με πληροφορίες του Xbox Wire. Θα φέρει επίσης και ενημερώσεις στα Hitman 2, Afterparty, Code Vein, DayZ και πολλά άλλα.

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Inside Xbox θα έρθει μερικές ώρες μετά το PlayStation State of Play, που θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:00.

Συντονιστείτε στο IGN Greece την Πέμπτη για όλα τα νέα από τις παρουσιάσεις.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece 6 λεπτά gameplay από το Outer Worlds - Gamescom 2019 Το Outer Worlds έρχεται σε Nintendo Switch Η Obsidian έχει κι άλλες ομάδες που δουλεύουν πάνω σε projects

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα