H 2K χτυπάει λαβράκι με τις αστραπιαίες πωλήσεις του Borderlands 3

Kaching.

H 2K, η εταιρεία πίσω από το Borderlands 3, ανέφερε πως το παιχνίδι της πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα σε μόλις πέντε μέρες από την κυκλοφορία του, κάτι που το κάνει το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Αυτός ο αριθμός αντικατοπτρίζει το 50% των πωλήσεων του Borderlands 2, στο ίδιο χρονικό πλαίσιο και μιλάμε για έναν τίτλο που αγοράστηκε 22 εκατομμύρια φορές.

Οι υψηλοί αριθμοί επιτεύχθηκαν παρά τις αντιδράσεις από τους φαν, όταν ανακοινώθηκε ότι η

έκδοση PC του Borderlands 3 θα ήταν αποκλειστικά στο Epic Games. Ένα δελτίο τύπου από την 2Κ, που αναγγέλλει τα αρχεία πωλήσεων, εφιστά την προσοχή στα στοιχεία των καταστημάτων ειδικότερα, λέγοντας ότι "το Borderlands 3 έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά προ-παραγγελιών μέχρι σήμερα, για τίτλο της 2K, καθώς επίσης έσπασε τα ρεκόρ προ-παραγγελιών στο Epic Store Store. Οι αρχικές πωλήσεις του Borderlands 3 υπερέβησαν τις προσδοκίες και, ειδικότερα, οι πωλήσεις του τίτλου μέσω του Epic Games Store ήταν απίστευτα ισχυρές".

Πάνω από το 70% των πωλήσεων του Borderlands 3 ήταν ψηφιακές, και το παιχνίδι έχει συστηματικά τραβήξει την προσοχή στο Twitch. Η 2K λέει ότι έχει δημιουργήσει περισσότερες από 14 εκατομμύρια ώρες περιεχομένου στην πλατφόρμα, η οποία είναι περισσότερο από το ήμισυ της τηλεθέασης που δημιούργησε το Borderlands 2, στα επτά του χρόνια.

Παρά τα αντίγραφα που πωλούνται με τεράστιες ταχύτητες, οι πρώτες μέρες του Borderlands 3 είχαν τα προβλήματά τους. Οι παίκτες PC ανέφεραν προβλήματα με τα cloud saves, ενώ το split-screen είχε κάποια προβλήματα επιδόσεων.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo Borderlands 3 έχει ενα "Destiny Loot Cave Glitch"Borderlands 3: Παίκτες στο PC χάνουν τα saves τουςΗ 2K αναγνωρίζει τα προβλήματα του split-screen στο Borderlands 3

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα