Με το δεξί ο Περβολαράκης

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ξεκίνησε με νίκη, τις υποχρεώσεις του στο Τσάλεντζερ τουρνουά του Τιμπουρόν, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής…

Ο Έλληνας τενίστας, Νο488 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο Τσάλεντζερ των 108.000$, που διεξάγεται στο Τιμπουρόν των ΗΠΑ και τα ξημερώματα της Τρίτης, προκρίθηκε στον 2ο γύρο.

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, στο δεύτερο σετ του αγώνα του με τον Κόλιν Σινκλέρ, κατάφερε να “κλείσει” την

αναμέτρηση στα δυο σετ και να περάσει έτσι στους “32” καλύτερους του θεσμού.

Ο Μιχάλης επικράτησε του 24χρονου Αυστραλού αντιπάλου του με 6-3, 7-6(0), αφού έσωσε πρώτα σετ πόιντ στο δεύτερο σετ (4-5).

Στον 2ο γύρο, θα βρει μπροστά του το Νο4 του ταμπλό και Νο158 της παγκόσμιας κατάταξης, Εμίλιο Γκόμεζ.

Ο τενίστας από τον Ισημερινό, πέρασε bye τον 1ο γύρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι φορμαρισμένος, μιας και προέρχεται από ημιτελική πορεία σε Τσάλεντζερ της περασμένης εβδομάδας (Κολόμπους).

Ο Περβολαράκης, πάντως, έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, πως απέναντι σε τενίστες υψηλότερης κατάταξης από αυτόν, τα πηγαίνει περίφημα. Ο αγώνας, είναι προγραμματισμένος για τις 00:30GR.

Στο Τσάλεντζερ του Τιμπουρόν, αγωνίζεται επίσης και ο Θανάσης Κοκκινάκης, που είναι Νο8 του ταμπλό και στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Λεσέμ-Κρόφορντ.

TIBURON CHALLENGER DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με το δεξί ο Περβολαράκης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα