Καταρρίπτει τις ελπίδες για 3η σεζόν "Fleabag" η δημιουργός της σειράς

Παρά τη μεγάλη της νίκη στα Emmys.

Παρά τα έξι βραβεία Emmy που κέρδισε το "Fleabag", η σειρά δεν θα επιστρέψει στις οθόνες μας με 3η σεζόν.

Την οριστική απόφαση ανακοίνωσε η δημιουργός της σειράς, Phoebe Waller-Bridge, στα παρασκήνια της 71ης Απονομής των Βραβείων. "Αισθάνομαι ότι είναι η πιο ωραία στιγμή για να πούμε αντίο. Τώρα που είμαστε ψηλά. Δεν γίνεται πιο ψηλά από αυτό", είπε.

Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες της Fleabag, μιας γυναίκας που ζει στο Λονδίνο. Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την Waller-Bridge, ενώ πλάι της πρωταγωνιστούν οι Sian Clifford,

Olivia Colman και Andrew Scott. Για την δεύτερη σεζόν της έχει κερδίσει Emmy για Καλύτερη Κωμική Σειρά, Α' Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερης Σεναριογραφίας, μεταξύ άλλων. Συνολικά ήταν υποψήφια για 11 βραβεία.

H Waller-Bridge και το υπόλοιπο cast και crew στην παραλαβή ενός εκ των έξι βραβείων Emmy.

Η Waller-Bridge είναι γνωστή και μέσα από την σειρά "Killing Eve" στην οποία ήταν showrunner, σεναριογράφος και εκτελεστική παραγωγός της 1ης σεζόν. Ήταν δημιουργός και πρωταγωνίστρια της σειράς "Crashing" (2016), ενώ έχει παίξει και στα "Albert Nobbs" (2011), "The Iron Lady" (2011) και "Goodbye Christopher Robin" (2017). Επίσης, έχει δανείσει τη φωνή της στο droid L3-37 του "Solo: A Star Wars Story" (2018) και έχει βοηθήσει στη συγγραφή του σεναρίου της επερχόμενης ταινίας του James Bond, "No Time to Die".

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤηλεοπτικό Πρόγραμμα Φθινοπώρου 2019 - Πότε έρχονται παλιές και νέες σειρέςGame of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final ScriptTo νέο βιβλίο του Stephen King κατευθύνεται στη μικρή οθόνη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα