Το "IT: Chapter 2" θα περιέχει το Τελετουργικό του Chüd (Ritual of Chüd)

Ώστε αυτό είναι το Ritual of Chüd;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πιθανά SPOILERS για το "IT: Chapter Two."

Το "IT: Chapter Two" θα περιέχει το παράξενο και περίεργο τελετουργικό, Ritual of Chüd, με το οποίο κατατρόπωσε το Losers' Club τον Pennywise.

Μιλώντας στο CinemaBlend, ο σεναριογράφος του "IT: Chapter Two", Gary Dauberman είπε ότι οι fans του μυθιστορήματος του Stephen King θα δουν, χωρίς αμφιβολία, την πραγματοποίηση του Ritual of Chüd στο sequel

του "IT" του 2017.

"Το τελετουργικό Ritual of Chüd είναι πρόκληση, αλλά είναι ένα τόσο σημαντικό στοιχείο του βιβλίου που έπρεπε να το αναφέρουμε", εξήγησε ο Dauberman. "Αυτά τα πράγματα είναι δύσκολα να τα εξισορροπήσεις, αλλά επειδή [ο σκηνοθέτης Andy Muschietti, η παραγωγός Barbara Muschietti και εγώ] έχουμε δουλέψει ξανά μαζί στο παρελθόν, όταν γράφω σελίδες και όλα αυτά τα πράγματα, γυρνάει περισσότερο σε συζήτηση παρά σε 'ε, δες τι έκανα εγώ'. Είναι οργανικό, είναι σαν να κλοτσάς μια πέτρα προσπαθώντας να βρεις τον πιο προσβάσιμο τρόπο σε ορισμένες από τις πιο μεταφυσικές πτυχές του βιβλίου."

Το τελετουργικό Ritual of Chüd είναι "βασικά μια ψυχολογική μάχη επιθυμιών" όπου θα δούμε "τον Pennywise και ένα μέλος του Losers Club με τον καθένα να επεκτείνει τη γλώσσα του, να την επικαλύπτει, να τη δαγκώνει και στη συνέχεια να ανταλλάσσουν αστεία μέχρι κάποιος να γελάσει".

Όσον αφορά κάποια άλλα στοιχεία των βιβλίων που δεν είδαμε ακόμα στη μεγάλη οθόνη, συμπεριλαμβανομένης και της ιστορίας του Adrian Mellon και "του τεράστιου αγάλματος του Paul Bunyon που ζωντανεύει", ο Dauberman είπε ότι αυτός και ο σκηνοθέτης Andy Muschietti μπόρεσαν να ακολουθήσουν τη μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε" ώστε να βρουν πώς θα μεταφράσουν αυτές τις τρελές στιγμές.

"Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που σκέφτηκε πάρα πολύ ο Andy, το οποίο ήταν φοβερό, επειδή, όσο εγώ πιεζόμουν με τα του Adrian Melon και με τα στοιχεία του βιβλίου που ήθελα να δω στη μεγάλη οθόνη, τόσο ο Andy ξέφευγε και σκεφτόταν πράγματα σχετικά με το Chüd και πώς θέλει να τα απεικονίσει όλα αυτά. Σκέφτηκε πολλά ωραία και λαμπρά πράγματα... Θα είναι πραγματικά καταπληκτικό."

Το "IT: Chapter Two" θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019 και θα διαδραματίζεται 27 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας. Μπορείτε να διαβάσετε, επίσης, γιατί θα είναι "σπαρακτικό" το τέλος της ταινίας.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece "Σπαρακτικό" θα είναι το "IT: Chapter Two" σύμφωνα με τον σεναριογράφο της ταινίας IT Chapter 2: Ο James McAvoy δεν βγήκε αλώβητος από τη μάχη με τον Pennywise IT: Chapter Two: Το ενήλικο "Loosers Club" χαλαρώνει στα γυρίσματα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα