'Αλλαγές' για το Left Alive

Τουλάχιστον το game είναι ακόμη... ζωντανό.

Το νέο third person shooter του Front Mission Universe, Left Alive, θα καθυστερήσει να "χτυπήσει" τις αγορές. Ο τίτλος, ο οποίος αρχικά αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018, θα κυκλοφορήσει τελικά στις 28 Φεβρουαρίου 2019, όπως ανακοίνωσε η παραγωγός εταιρεία (μέσω Gamespot)

κατά τη διάρκεια του pre-Tokyo Game Show PlayStation Lineup Tour.

Μαζί με αυτή την ανακοίνωση, κυκλοφόρησε και ένα νέο trailer του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω:

Το Left Alive αποτελεί ένα project του Shinji Hashimoto, ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στα Final Fantasy και Kingdom Hearts franchises. Στην ίδια ομάδα βρίσκονται και οι Toshifumi Nabeshima, director της σειράς Armored Core και η Takayuki Yanase, mech designer στα Ghost in the Shell: Arise, Mobile Suit Gundam 00 και Xenoblade Chronicles X.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece To Death Stranding στο TGS 2018 ως Stage Event Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PS Plus για τον Αύγουστο Monster Hunter World: Κάθε αρχή και δύσκολη... ακόμη και για το PC Port

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα