Το A Quiet Place 2" βρίσκεται όντως στα σκαριά, επιβεβαιώνει ο John Krasinski

Η φασαρία πλέον θανάσιμη.

Ο ηθοποιός και πλέον και σκηνοθέτης John Krasinski, που συνέγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο θρίλερ του 2018, "A Quiet Place", επιβεβαίωσε πως το sequel της ταινίας του είναι όντως στα σκαριά.

Ο Krasinski επιβεβαίωσε τα νέα μέσα του λογαριασμού του στο Twitter, γράφοντας "καιρός να επιστρέψουμε. #PartII 5-15-20",

παραθέτοντας έτσι και την ημερομηνία επιστροφής, 15 Μαΐου 2020 (ΗΠΑ). Η δήλωση αυτή συνοδευόταν με μια εικόνα που φαίνεται να είναι στο ίδιο σπίτι από την πρώτη ταινία, ή έστω σε ένα παρόμοια "στολισμένο" σπίτι.

...time to go back.
#PartII
5-15-20 pic.twitter.com/rDMw4UUwDn

John Krasinski (@johnkrasinski) 22 Φεβρουαρίου 2019

Αν και είχαμε αρκετές αναφορές για τη δημιουργία του sequel και την ημερομηνία κυκλοφορίας του, και μάλιστα αρκετά νωρίς, είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο Krasinski επιβεβαιώνει τις αναφορές αυτές. Να υπενθυμίσουμε πως φήμες θέλουν τον Krasinski να επιστρέφει στο σενάριο της συνέχειας, με πληροφορίες από το Deadline να υποστηρίζουν πως θα επιστρέψει και για τη σκηνοθεσία, με τη σύζυγό και συμπρωταγωνίστριά του στο πρώτο "A Quiet Place", να επιστρέφει για τον ίδιο ρόλο και πάλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Blunt βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για το αν θα πρωταγωνιστήσει στο sequel, όπως και τα παιδιά που είδαμε στην πρώτη ταινία, Millicent Simmonds και Noah Jupe. Το μέσο επίσης υποστηρίζει πως μετά την επιτυχία του πρώτου "A Quiet Place", το budget για τη δεύτερη ταινία θα είναι σημαντικά μεγαλύτερο (πάνω από 17 εκ. δηλαδή).

Ο Krasinski και οι παραγωγοί Andrew Form, Brad Fuller και Michael Βay, λέγεται πως έχουν βασίσει την ιστορία για το sequel σε μία από τις δύο επιλογές: είτε μια ιστορία που αφορά μια νέα πλευρά στον μεταποκαλυπτικό κόσμο και τα πλάσματα που πρωτοείδαμε στην πρώτη ταινία, είτε μια ιστορία που θα είναι άμεση συνέχεια της πρώτης, επικεντρωμένη στη μητέρα και τα παιδιά.

Όσο για την ταινία, εμείς είπαμε πως "ο John Krasinski παρέδωσε ένα απολαυστικότατο βουβό φιλμ τρόμου, εξαιρετικά τερπνό και με αποτελεσματικά τα στοιχεία του θρίλερ και του τρόμου, ειλικρινές κι ανέλπιστα συγκινητικό. Το βουβό σασπένς με ένταση που θα μπορούσε να κουφάνει, σε κάνει όχι μόνο να εύχεσαι για τη σωτηρία, αλλά και να κρατάς και την ανάσα σου". Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ, και να δείτε εδώ τη λίστα μας με τις καλύτερες ταινίες του 2018, λίστα στην οποία το "A Quiet Place" έδωσε φυσικά το παρόν.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceH νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι η μεταφορά μυθιστορήματος από το 1964Ο James Bοnd θα γίνει μάλλον πληρωμένος δολοφόνος στη νέα του ταινία του Todd FieldΤα αποτελέσματα των Βραβείων από το Σωματείο Σεναριογράφων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα