Με Φέντερερ, Στέφανο και Μάρκο το Ντουμπάι – DRAW

Το Dubai Tennis Championships προσέλκυσε σπουδαίες συμμετοχές και αναμένονται συναρπαστικές μονομαχίες στο Ντουμπάι

Πραγματοποιήθηκε νωρίς το Σάββατο η κλήρωση για το ATP 500 τουρνουά στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο εφτά φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης και Νο2 του ταμπλό, Ρότζερ Φέντερερ, επιστρέφει στο tour μετά τον αποκλεισμό του στον 4ο γύρο του Australian Open

απ’τον Στέφανο Τσιτσιπά και θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης των 2.7εκ. δολαρίων.

Στο 2ο γύρο, πιθανότερος αντίπαλος του Βασιλιά είναι ο πάντα υπολογίσιμος Φερνάντο Βερντάσκο ενώ ο 37χρονος Ελβετός διασταυρώνεται στους “8” με το Νο7 του ταμπλό, Μίλος Ράονιτς.

Επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό, οι 4-Κάρεν Κατσάνοφ και 6-Μπόρνα Τσόριτς που αποτελούν τους πιθανούς βασικούς αντιπάλους του Φέντερερ στα ημιτελικά.

Στέφανος Τσιτσιπάς, Μάρκος Παγδατής, Ντανίλ Μεντβέντεφ και Γκάελ Μονφίς βρίσκονται στο πάνω μέρος του ταμπλό, μαζί με τον top seed, Κέι Νισικόρι.

Καλή η κλήρωση για τον Τσιτσιπά ο οποίος στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει τον Μάθιου Έμπντεν, Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης, με πιθανότερο αντίπαλο στη φάση των “16” τον Ρόμπιν Χάασε (παίζει με qualifier στην πρεμιέρα).

Τα ζόρικα θα ξεκινήσουν στα προημιτελικά για τον Στέφανο καθώς συναντάει το Νο1 του ταμπλό, Κέι Νισικόρι.

Τυχερός ο Μάρκος Παγδατής που θα αγωνιστεί με wild card των διοργανωτών καθώς στον 1ο γύρο κληρώθηκε επίσης με wild card, τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαφάτ Νο204 στον κόσμο.

Ένα μεγάλο ντέρμπι ανέδειξε η κλήρωση στην πρεμιέρα του Ντουμπάι, ανάμεσα στον Μάριν Τσίλιτς και τον Γκάελ Μονφίς, με τον νικητή να παίζει με τον αντίστοιχο του αγώνα Παγδατής-Σαφάτ.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

The post Με Φέντερερ, Στέφανο και Μάρκο το Ντουμπάι – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα