Για την πρόκριση στον τελικό!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νταβίντ Γκοφάν έχουν ήδη δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον rivalry, το 5ο επεισόδιο του οποίου θα παιχτεί σήμερα το απόγευμα στη Μασσαλία

Κόντρα στον ανεβασμένο Νταβίντ Γκοφάν, θα αγωνιστεί σήμερα (18:00GR-COSMOTE SPORT 9HD) ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα ημιτελικά του Open 13 στη Μασσαλία.

Πρόκειται για την 5η μεταξύ τους αναμέτρηση και το σκορ από τις προηγούμενες τέσσερις συναντήσεις τους, είναι ισόπαλο 2-2.

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Γκοφάν, προέρχονται από σχετικά ελεγχόμενες νίκες στα δύο προηγούμενα

παιχνίδια τους στη Μασσαλία, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ξεπερνά στα δύο σετ τα εμπόδια των Χουρκάτς και Στακόφσκι ενώ ο Βέλγος κέρδισε επίσης με straight sets τους πιο υπολογίσιμους Περ και Σιμόν.

“Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλά, όμως η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να παίξω ακόμα καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι μου” είπε ο Στέφανος μετά τη χθεσινή νίκη επί του Σεργκέι Στακόφσκι.

O Τσιτσιπάς, όχι απλά δεν έχει δεχθεί break όλη την εβδομάδα αλλά δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρία για break.

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Τσιτσιπά, ο Γκοφάν δήλωσε: “Ο Στέφανος σερβίρει πολύ καλά και παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτή τη στιγμή. Είναι ο top seed και το φαβορί σε κάθε ματς. Μου αρέσει να είμαι το outsider και τον έχω ήδη κερδίσει. Θα είναι ένας ωραίος ημιτελικός για το τουρνουά”

Στην πρώτη τους συνάντηση στην Αμβέρσα το 2017, ο Τσιτσιπάς έκανε την έκπληξη κερδίζοντας τον γηπεδούχο Γκοφάν, με τον Βέλγο να παίρνει το αίμα του πίσω το 2018 στο χώμα του Μόντε Κάρλο.

Ακολούθησε η νίκη του Στέφανου στην Ουάσινγκτον το 2018 ενώ στο πιο πρόσφατο ραντεβού τους, ο Γκοφάν κέρδισε στο 2ο γύρο του Cincinnati Masters.

Στον πρώτο ημιτελικό του Open 13 θα αναμετρηθούν οι Ούγκο Αμπέρ και Μίκχαηλ Κουκούσκιν.

OPEN 13 DRAW | OOP (-1h)

The post Για την πρόκριση στον τελικό! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα