Από το "Game of Thrones" στο "Penny Dreadful: City of Angels" η Natalie Dormer

Μετενσαρκώθηκε...

Την πρωταγωνίστρια του βρήκε το "Penny Dreadful: City of Angels", η spin-off σειρά της γνωστής σειράς του Showtime, "Penny Dreadful". Ο λόγος για την Natalie Dormer, την ηθοποιό που είδαμε πρόσφατα στο "Game of Thrones" να ενσαρκώνει την Margaery Tyrell.

Σύμφωνα με το Variety, η Dormer θα ενσαρκώνει έναν δαίμονα με το όνομα Magda, ο οποίος έχει την ικανότητα να εμφανίζεται σε όποιο σημείο του παρελθόντος αυτή θελήσει. Είναι μια επικίνδυνη εχθρός και

μια σημαντική σύμμαχος. Άλλες ήδη ανακοινωμένες προσθήκες στο cast είναι οι Daniel Zovatto (Lady Bird), Jessica Garza (The Purge) και Jonathan Nieves (Chicago Fire).

H Natalie Dormer ως Margaery Tyrell στο "Game of Thrones".

Το "City of Angels" θα έρθει ως "πνευματικός απόγονος" της ιστορίας του "Penny Dreadful", η οποία τοποθετούνταν στο Βικτοριανό Λονδίνο. Η υπόθεση, ωστόσο, θα ξεκινήσει στο Λος Άντζελες το 1938, όπου μια σειρά από δολοφονίες σοκάρει την πόλη και την υπόθεση για την επίλυσή τους αναλαμβάνει ο Ντετέκτιβ Tiago Vega (Daniel Zovatto). Η ιστορία θα εισάγει την μεξικανό-αμερικανική παράδοση και κοινωνική ένταση και θα βασιστεί στη σύγκρουση μεταξύ χαρακτήρων σχετιζόμενων με τη θεότητα Santa Muerte και άλλων, συμμάχων του Διαβόλου. Νέοι, υπερφυσικοί μύθοι και ηθικά διλήμματα θα δημιουργηθούν μέσω αυτού, που το Showtime περιγράφει ως ένα ευφυέστατο ιστορικό φόντο.

Ο John Logan θα έχει τριπλό ρόλο στη νέα σειρά, ως δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός, όπως έκανε αντίστοιχα και για την προκάτοχο της. Οι Michael Aguilar, Sam Mendes, Pippa Harris και James Bagley θα συνεργαστούν μαζί του, επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η Dormer έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά εποχής του Showtime, "The Tudors", όπου πρωταγωνιστούσε ως Anne Boleyn, πλάι στον Jonathan Rhys Meyers. Εμφανίστηκε στην σειρά "Elementary" ως Jamie Moriarty, αλλά και στις ταινίες "Casanova" (2005), "W.E." (2011), "Captain America: The First Avenger" (2011), "The Riot Club" (2014) και "The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 & Part 2". Πρόσφατες δουλειές της ήταν τα "Picnic at Hanging Rock", "The Forest", "In Darkness" και "Patient Zero" πλάι στον Matt Smith, ενώ αναμένουμε να τη δούμε δίπλα στους Mel Gibson και Sean Penn στην ταινία "The Professor and the Madman".

Η αρχική σειρά "Penny Dreadful" διήρκεσε για τρεις σεζόν και έκλεισε τον Ιούνιο του 2016. Ο κόσμος του, όμως, συνέχισε μέσω μίας σειράς κόμικ, για την οποία συνεργάστηκαν Showtime και Titan Comics. Η παραγωγή του "Penny Dreadful: City of Angels" αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

IGN GreeceΤο "The Haunting of Hill House" πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόνΌλες οι σειρές που θα χάσουμε το 2019Τα αποτελέσματα των Βραβείων από το Σωματείο Σεναριογράφων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα