Τιτανομαχία στο «Καμπ Νόου»

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λίβερπουλ (22.00) στο πρώτο σκέλος του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναδειχτεί από πέντε φορές πρωταθλήτριες Ευρώπης και στοχεύουν στην διεκδίκηση του έκτου τους ευρωπαϊκού τίτλου φέτος στη Μαδρίτη, με δύο από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές στον κόσμο να τίθενται αντιμέτωπες.

Κεντρικά πρόσωπα σίγουρα θα είναι οι Λουίς Σουάρες και Φιλίπε Κουτίνιο, που έχουν φορέσει τη φανέλα των «ρεντς» και σήμερα θα προσπαθήσουν να πληγώσουν την προηγούμενη
ομάδα τους.

Οι «κόκκινοι», είναι αήττητοι σε τέσσερις επισκέψεις στο «Καμπ Νόου», έχοντας πάρει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στο παρελθόν. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» είναι αήττητοι σε 31 σερί εντός έδρας αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ από τον Σεπτέμβριο του 2013.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δεν έχουν στην διάθεσή τους τον Ραφίνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι τον Λαλάνα, με την συμμετοχή του Φιρμίνο να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Πιθανές ενδεκάδες:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σ. Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγλέ, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Μέσι, Σουάρες, Κουτίνιο.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.
Keywords
Τυχαία Θέματα