Γουόριορς – Ρόκετς: Τους έβγαλαν το… μάτι και 2-0!

09:17 1/5/2019 - Πηγή: Sportime

Γουόριορς – Ρόκετς: Ο τίτλος δεν είναι υπερβολικός. Συνέβη. Ρωτήστε τον Τζείμς Χάρντεν γι’ αυτό! Με τον Ντρέιμοντ Γκριν να προσθέτει στη φετινή λίστα του και τον MVP, τραυματίζοντάς τον στο μάτι, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου!

Οι Ρόκετς είχαν να διαχειριστούν την κακή όραση του ηγέτη τους, τα πολλά λάθη, αλλά και την εκνευριστική ευστοχία των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Για άλλη μία φορά, το παιχνίδι πήγε στην αγαπημένη τακτική και των δύο ομάδων. Και οι Ρόκετς δεν ήταν συνεπείς.

Απο τη στιγμή που ο Χάρντεν επέστρεψε στο παρκέ

ήταν φανερό το πρόβλημά του. Ο οθφαλμός είχε μία μεγάλη κόκκινη κηλίδα, ενώ ο φωτισμός του γηπέδου τον ενοχλούσε φανερά.

Αντίθετα, ο Κέβιντ Ντουράντ φάνηκε να βλέπει άριστα: 29 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ για τον ασταμάτητο στα πλέι οφ KD. Με τον Κλέι Τόμπσον να δίνει το δικό του… οβολό με 21 πόντους και 3/9 τρίποντα και τον Στεφ Κάρι να προσθέτει άλλους 20.

Για να είμαστε δίκαιοι, η αρχική πεντάδα του Στιβ Κερ είχε διψήφιο αριθμό πόντων (Ιγκουοντάλα 16, Γκριν 15 πόντους, 12 ριμπάουντ).

Πλέον, η σειρά βρίσκεται στο 2-0 υπέρ των πρωταθλητών (στα ημιτελικά της Δυτικής περιφέρειας για τα πλέι οφ του NBA) και μεταφέρεται στο Χιούστον για τα δύο επόμενα ματς.

The post Γουόριορς – Ρόκετς: Τους έβγαλαν το… μάτι και 2-0! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα