Την πρωταγωνίστριά του παρουσιάζει η νέα αφίσα του "Dark Phoenix"

Ανυπομονώ!

Μια νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινίας της κυκλοφόρησε η 20th Century Fox. Ο λόγος για το spinoff του X-Men, "Dark Phoenix".

Στη νέα αφίσα, μέσω Collider, βλέπουμε για άλλη μια φορά τους κεντρικούς μας χαρακτήρες, μόνο που η Jean Grey τραβά τα βλέμματα λόγω του εμβληματικού της μεγέθους.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Η νέα
αφίσα του "Dark Phoenix".

Το "X-Men: Dark Phoenix" είναι η νέα προσθήκη στο franchise μετά το "X-Men: Apocalypse" (2016). Θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Πρωταγωνιστές είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Andrew Stehlin ως Red Lotus, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Kota Eberhardt ως Selene. Επίσης, η Jessica Chastain θα κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix. Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική της ταινίας.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές. Μην ξεχάσετε να δείτε την αφίσα που παρουσίαζε τη δυαδικότητα της Jean, τη φωτογραφία που δείχνει τον Magneto ταλαιπωρημένο, αλλά και το πρώτο trailer της.

Αν είστε τολμηροί, μπορείτε να διαβάσετε για τους θανάτους που θα φέρει η ταινία. Αν όχι, μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 6 Ιουνίου 2019 που θα κυκλοφορήσει. Να υπενθυμίσουμε, ότι δεν θα δούμε τον Stan Lee στο καταξιωμένο του cameo.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceXωρίς Stan Lee το "X-Men: Dark Phoenix"X-Men: Dark Phoenix / X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας - Launch Trailer (Υποτιτλισμένο)Οι θάνατοι του X-Men: Dark Phoenix ξεκίνησαν από τώρα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα