Σενάρια αποχώρησης του Παπαϊωάννου στη Λαμία!

Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, κι αυτό βέβαια είχε ως λογική εξέλιξη την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Ως εδώ… καλά!

Όμως πίσω από όλο αυτό το εγχείρημα υπήρξαν κι αστάθμητοι παράγοντες οι οποίοι κάθε άλλο παρά βοήθησαν – όπως τονίζονται από ανθρώπους της διοίκησης – την συνολική δουλειά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου είναι – σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα – φανερά ενοχλημένος από ορισμένα πράγματα όπως αυτά διαδραματίστηκαν
μέσα στη σεζόν.

Είναι απογοητευμένος και από την έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας με τοπικούς παράγοντες.
Για παράδειγμα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, η ΠΑΕ αναγκάστηκε να καλύψει εξ ολοκλήρου τις βελτιωτικές εργασίας στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας παρότι το στάδιο ανήκει στον Δήμο.

Επίσης ο ίδιος νιώθει ταλαιπωρημένος κι από ένα πρόβλημα υγείας και δεν αποκλείεται αυτή η ιστορία να τον κρατήσει μακριά από την ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, κατόπιν και σχετικών οδηγιών από τους γιατρούς…
Όλα αυτά σε κάθε περίπτωση θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες βδομάδες προκειμένου, σαφώς, να υπάρξει και ένα συγκεκριμένο πλαίσιο κάτω από το οποίο ο Μάκης Χάβος θα μπορέσει να σχεδιάσει την ομάδα για την νέα ακόμα πιο απαιτητική σεζόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα