Νάτχο: Σύντομα εξελίξεις από… Ρωσία!

Ένας από τους παίκτες που δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν, είναι ο Μπίμπαρς Νάτχο. Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να δώσει αυτά που περίμεναν στην ομάδα και οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους αφού και ο ίδιος ο Νάτχο περίμενε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν τον βρήκε από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Έχουν

ήδη μιλήσει μεταξύ τους προκειμένου να βρουν τη «χρυσή» τομή και να αποδεσμευτεί, ενώ και ο ίδιος περιμένει να γίνει κίνηση για το μέλλον του.

Μία κίνηση την οποία περιμένει από τη Ρωσία, εκεί όπου έχει καλό όνομα, όπως και στο Ισραήλ, αλλά φαίνεται ο ίδιος να προτιμά να παίξει στη Ρωσία, και αναμένει κάποια πρόταση έτσι ώστε να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά του του έμπειρου μέσου και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά στη Ρωσία, όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών, και για αυτό περιμένει από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα κάποια πρόταση, έτσι ώστε να δρομολογηθούν και εξελίξεις με τους «ερυθρόλευκους».

The post Νάτχο: Σύντομα εξελίξεις από… Ρωσία! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα