Τίμα: " Για τη νίκη στη Βιτόρια " (video)

Ο Γιάνις Τίμα μίλησε στα κανάλια Novasports και τους Νικήτα Αυγουλή και Γρηγόρη Παπαβασιλείου λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια και αναφέρθηκε στο σημαντικό ματς των "ερυθρόλευκων" με τη Μπασκόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάνις Τίμα:

Για την επιστροφή του στη Βασκονία:

" Τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά. Όχι κάτι το φοβερό, αν και θα φανεί
όταν θα μπω στο γήπεδο. Το κοινό είναι πολύ καλό εκεί, αγαπούν το μπάσκετ και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που μπήκαμε στη σεζόν και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν έχει καταφέρει να "δέσει" η νέα ομάδα του Ολυμπιακού:

" Όλα είναι σπουδαία. Ακόμα και με τα "παράθυρα" των Εθνικών ομάδων, έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ παικτών. Προσπαθούμε καθημερινά να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Γι΄αυτή την περίοδο είμαστε καλά. Όπως είδατε και στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague, παίξαμε καλό μπάσκετ και αν συνεχίσουμε έτσι, τότε όλα θα πάνε καλά".

Για το αν το ματς του Ολυμπιακού με τη Χίμκι είναι "οδηγός νίκης" για το παιχνίδι με τη Μπασκόνια:

" Παίξαμε δυνατά στην άμυνα, τρέξαμε πολύ και κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα που έχει καλή επίθεση, όμως τα καταφέραμε. Και αυτό γιατί η ομάδα μας είναι διαφορετική. Δεν είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται σε έναν παίκτη. Ίσως ένα βράδυ κάποιος σκοράρει πιο πολύ και στο επόμενο παιχνίδι να βρεθεί κάποιος άλλος σε καλή κατάσταση".
Keywords
Τυχαία Θέματα