Τι θα γίνει... θα κάνετε καμιά μεταγραφή;;;

Αρκετοί το σκέφτονται! Μερικοί έχουν "απασφαλίσει" αλλά το μπαμ δεν έχει γίνει! Φτάσαμε στον Ιούλιο και σημαντικότερη μεταγραφή παραμένει ο Εντέν Αζάρ αλλά την περιμέναμε όλοι!

Αρκετά τα μεγάλα ονόματα που ψάχνονται! Οι Νεϊμάρ, Πογκμπά, Έρικσεν, Σανέ και Εντομπελέ είναι στο ψάξιμο και φυσικά έχουν μεγάλη ζήτηση! Για την ώρα οι πιθανότητες αποχώρησής τους είναι μεγάλες αλλά όσο περνάει ο καιρός η υπόθεση δυσκολεύει!

Ο Πολ Πογκμπά έχει δηλώσει ότι ψάχνει
μια νέα πρόκληση! Λες και ολοκλήρωσε με επιτυχία αυτή στο Ολντ Τράφορντ! Η επιστροφή στο Τορίνο μοιάζει πιο πιθανή αν και η Μαδρίτη παραμονεύει αλλά για την ώρα παλεύει να φέρει στα ίσα το Financial Fair Play!

Ενάμισι χρόνο χωρίς μεταγραφή είναι η Τότεναμ! Μπορεί και να έχουν ξεχάσει πως γίνεται η δουλειά! Ο Ντάνιελ Λέβι παλεύει δύο εβδομάδες την μεταγραφή του Τανζί Εντομπελέ! Το ποσό ανεβοκατεβαίνει... δεν μπορεί, κάπου θα τα βρουν!

Ο Νεϊμάρ κλαίγεται και συνήθως... τραυματίζεται! Τουλάχιστον όταν τραυματιζόταν στην Μπαρτσελόνα υπήρχε ο Μέσι και έπαιρνε και κανένα Champions League! Για αυτό και θέλει να επιστρέψει! Η Παρί ξεκίνησε από τα 300 εκατομμύρια, μέσα σε μια εβδομάδα πήγαμε στα 220 και τώρα στα 180!

Ο Κρίστιαν Έρικσεν γράφτηκε ότι ψάχνει σπίτι στην Μαδρίτη! Ο Ζιντάν γράφτηκε επίσης ότι δεν καίγεται για τον Δανό! Η Γιουνάιτεντ περιμένει να φύγει ο Πογκμπά! Λίγο μπερδεμένη η κατάσταση για τον μέσο της Τότεναμ αλλά και αυτός έχει ζητήσει να φύγει!

Η Μπάγερν Μονάχου ξαφνικά πριν από ένα μήνα είπε ότι θέλει τον Λιρόι Σανέ... και επειδή το είπε πίστευε ότι και θα γίνει! Ο Σανέ για την ώρα δεν το κουνάει από την Σίτι. Ποιός τρελός θα έφευγε από τον Γκουαρδιόλα για να πάει στον Νίκο Κόβατς; Παρόλα αυτά οι Βαυαροί επιμένουν!

Στην αναμονή λοιπόν! Δεν μπορεί κάποια μεγάλη μεταγραφή θα σκάσει γιατί αλλιώς πάμε για το πιο βαρετό καλοκαίρι ever καθώς μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης ξοδεύει!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα