Κέλερ: «Ο Σαλάχ πήρε το μέρος του Ουάρντα, δεν μπορώ να επιστρέψω στην Αίγυπτο»

Η Μερχάν Κέλερ τονίζει ότι διστάζει να επιστρέψει στην Αίγυπτο μετά το μήνυμα συμπαράστασης του Μοχάμεντ Σαλάχ προς τον Αμρ Ουάρντα!

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί αρχικά από την Εθνική Αιγύπτου λόγω του «ροζ σκανδάλου» που προέκυψε με το μοντέλο, το οποίο ισχυρίστηκε ότι ο διεθνής άσος την παρενόχλησε μέσω μηνυμάτων.

Ωστόσο
η ομοσπονδία ανακάλεσε την απόφασή της, με την παρέμβαση του Σαλάχ μέσω Twitter να αποδεικνύεται καθοριστική.

Η Κέλερ, η οποία κατοικεί στο Ντουμπάι, τόνισε με δηλώσεις της ότι πλέον δυσκολεύεται να επιστρέψει στην Αίγυπτο, καθώς οι περισσότεροι Αιγύπτιοι παίρνουν το μέρος του Σαλάχ και του Ουάρντα όσον αφορά το θέμα.

«Ο Σαλάχ είναι Θεός στην Αίγυπτο, κυριολεκτικά. Δεν του φέρονται σαν έναν ποδοσφαιριστή, είναι Θεός και δεν μπορεί να κάνει λάθος. Αυτό είναι επικίνδυνο για μένα. Δεν μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου για να επισκεφτώ την οικογένειά μου. Ο κόσμος θα μου επιτεθεί στους δρόμους. Ξέρετε πώς είναι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου και οι δικοί μας είναι 100 φορές χειρότεροι. Είναι σοκαριστικό για μένα αυτό που έκανε ο Σαλάχ, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτόν. Καταλαβαίνω ότι ήθελε να υπερασπιστεί τον συμπαικτη του, αλλά θα μπορούσε να το κάνει ιδιωτικά. Να του πει ''έκανες ένα λάθος, φρόντισε να μην το ξανακάνεις και συγκεντρώσου στην καριέρα σου''. Όλοι ξέρουν τι έκανε και το γεγονός ότι όλοι συμπαραστέκονται στον Ουάρντα ακόμα είναι οδυνηρό. Δεν έχετε ιδέα πόσα μηνύματα μίσους και πόσες απειλές δέχομαι», είπε η Κέλερ.
Keywords
Τυχαία Θέματα