Λίπι:''Ο Ντε Λιχτ θα κάνει τη διαφορά, μετά τη Κίνα αποσύρομαι''

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να κλείσει την μεταγραφή του Ματίας Ντε Λιχτ, ένα φαινόμενο, σύμφωνα με τον Μαρσέλο Λίπι.

Ο Ολλανδός στόπερ ενδιαφέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως 19χρονος βρίσκεται μία ανάσα από την ''Μεγάλη Κυρία'' που του προσφέρει πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μαρσέλο Λίπι οδήγησε στο παρελθόν τη Γιουβέντους σε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα, με τον Ιταλό να τον συγκρίνει με τους σπουδαίους αμυντικούς από το παρελθόν.

''Από τον Νέστα
στον Μπαρέζι, από τον Μαλντίνι στον Φεράρα, από τον Καναβάρο στον Ματεράτσι...Έχω δει εξαιρετικούς αμυντικούς, αλλά δεν έχω δει ποτέ τέτοιο αμυντικό σ' αυτήν την ηλικία''.

Ο Λίπι αρνήθηκε την προσφορά της Ρόμα μετά την απόλυση του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο, καθώς αποφάσισε να παραμείνει στην Εθνική Κίνας.

''Βρέθηκα κοντά στη Ρόμα, αρκετές φορές μάλιστα και στο παρελθόν. Ήμουν έτοιμος να υπογράψω όταν απολύθηκε ο Ντι Φραντζέσκο. Με πήραν τηλέφωνο και ρώτησαν αν είμαι διαθέσιμος, όμως απάντησα αρνητικά. Τους ευχαρίστησα λέγοντας πως η προπονητική μου καριέρα στους συλλόγους έχει ολοκληρωθεί. Μετά τη Κίνα, θα αποσυρθώ.''
Keywords
Τυχαία Θέματα