Τη γλίτωσαν... φθηνά οι οπαδοί της Μαρσέιγ

Τη γλίτωσαν... φθηνά οι οπαδοί της ΜαρσέιγgvasilioΠέμ, 02/25/2021 - 01:32

Ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στους 13 από τους 14 οπαδούς της Μαρσέιγ για την εισβολή στο προπονητικό κέντρο, ενώ ένας φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες.

Στα... μαλακά έπεσαν οι 14 οπαδοί της Μαρσέιγ μετά την εισβολή στο προπονητικό κέντρο της γαλλικής ομάδας στις 30 Ιανουαρίου με αφορμή τα άσχημα αποτελέσματα. 

Στους 13 από τους 14 κατηγορούμενους, επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών με αναστολή, ενώ σε έναν επιβλήθηκε φυλάκιση 4 μηνών και αυτό γιατί προκάλεσε ζημιές ένα όχημα

της Αντιτρομοκρατικής που είχε βρεθεί στο σημείο των επεισοδίων. 

Η Μαρσέιγ ζήτησε επίσης το ποσό των 140.000 ευρώ ως αποζημίωση για ζημιές που έγιναν στο προπονητικό κέντρο αλλά ο δικαστής δεν έβγαλε απόφαση για αυτό το αίτημα, ενώ δεν επιβλήθηκε καμία ποινή για απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, μιας και τα γεγονότα έγιναν εκτός σταδίου. 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Marseille ΓΑΛΛΙΑ Ποινή φυλάκισης με αναστολή επιβλήθηκε στους 13 από τους 14 οπαδούς της Μαρσέιγ για την εισβολή στο προπονητικό κέντρο, ενώ ένας φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 01:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα