Ανχελίνιο: O Γκουαρδιόλα 'σκότωσε' την αυτοπεποίθηση μου

Ανχελίνιο: O Γκουαρδιόλα 'σκότωσε' την αυτοπεποίθηση μουsdimolitΤετ, 02/24/2021 - 23:50

Παράπονα από τη συμπεριφορά του Πέπε Γκουαρδιόλα εξέφρασε ο Ανχελίνιο οποίος στη Λειψία αποδεικνύει την ποδοσφαιρική του αξία. Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ισπανός μπακ δεν είχε την αντιμετώπιση και τις ευκαιρίες που επιθυμούσε. Ο Γκουαρδίολα τον χρησιμοποίησε στην Πρέμιερ Λιγκ μόλις 6 φορές και δόθηκε στη Λειψία. 

''Ο Γκουαρδιόλα σκότωσε εμένα και την αυτοπεποίθησή μου. Μετά τη μετακίνησή μου από την Αϊντχόφεν στη Σίτι, άρχισε να με κατακρίνει από το

ξεκίνημα και δεν μου έδωσε μια πραγματική ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λειψία και επιβραβεύομαι και που είμαι χρήσιμο μέλος της ομάδας''. είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στη BILD.

Η Λειψία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Μπάγερν Μονάχου και ο Ανχελίνιο είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ευχάριστης έκπληξης και φέτος στα γερμανικά γήπεδα. Πέρσι στη Μπουντεσλίγκα μέτρησε 13 συμμετοχές και ένα γκολ, φέτος έχει ήδη 21 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ (8 σε όλες τις διοργανώσεις). 

 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Manchester City - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ RB Leipzig ΓΕΡΜΑΝΙΑ Παράπονα από τη συμπεριφορά του Πέπε Γκουαρδιόλα εξέφρασε ο Ανχελίνιο οποίος στη Λειψία αποδεικνύει την ποδοσφαιρική του αξία. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 23:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα