Αταλάντα – Ρεάλ 0-1 : Με «βασιλικό αέρα» και σκόρερ τον Μεντί! (HL)

Αταλάντα – Ρεάλ 0-1 : Με «βασιλικό αέρα» και σκόρερ τον Μεντί! (HL)antaloΠέμ, 02/25/2021 - 00:06

Δύο πράγματα έκριναν τον αγώνα στο Μπέργκαμο όπου η Ρεάλ των πολλών βασικών απουσιών μπόρεσε να μείνει όρθια παίρνοντας μια «επαγγελματική» νίκη με σκορ 1-0 επί της Αταλάντα!
Το γκολ του Γάλλου Μεντί στο 88ο λεπτό και κυρίως η φάση – «κλειδί» για την ροή του παιχνιδιού πολύ νωρίτερα, στο 17’ όταν πάλι ο Μεντί σε ένα ξεπέταγμά του βγήκε πίσω από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και ανατράπηκε από τον Φρόϊλερ.
Ο

Γερμανός διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κόκκινη κάρτα οδηγώντας σε μια ριζική αλλαγή ισορροπιών το ματς όπου η Αταλάντα έγινε κατ’ ανάγκη το αουτσάϊντερ.
Όχι βέβαια πως αυτή η «γλυκόξινη» ομάδα του Ζιντάν, έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πολύ.
Φλύαρη δημιουργικά αλλά αρκετά «μαζεμένη» στη μεσαία γραμμή περιορίζοντας την ομάδα του Μπέργκαμο σε λίγους ελεύθερους χώρους για να αναπτυχθεί.
Ο Γκασπερίνι από την πλευρά του ανακάτεψε όσο μπορούσε την «τράπουλα» αναζητώντας κάτι ριζοσπαστικό, όμως δεν του βγήκε σχεδόν τίποτε ενώ το γκολ της ήττας σαφώς και ανεβάζει το συντελεστή δυσκολίας ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη.
 Δεν είναι ξεγραμμένοι οι «μπεργκαμάσκι» απέναντι σε αυτή τη Ρεάλ η οποία θα παίξει δίχως ΚΑΙ τον τιμωρημένο Κασεμίρο!
 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με γκολ του Γάλλου Μεντί στο 88' η Ρεάλ νίκησε στο Μπέργκαμο την Αταλάντα αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 00:06 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα