Παίζει δυνατά του Παυλάκη για CEO στην ΑΕΚ

Παίζει δυνατά του Παυλάκη για CEO στην ΑΕΚgvasilioΠέμ, 02/25/2021 - 00:56

Η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος της, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη διάδοχη κατάσταση και τον Αντώνη Παυλάκη να παίζει δυνατά.

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ,

ο Μηνάς Λυσάνδρου κοιτάζει για νέες προκλήσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει κάνει ήδη την προεργασία για την διάδοχη κατάσταση. 

Ο Αντώνης Παυλάκης, που βρίσκεται και στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι ένα όνομα που παίζει πολύ δυνατά για να γίνει ο νέος διευθύνων σύμβουλος στην Ένωση.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση, με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αλέξη Αλεξίου να τρέχει μαζί με τον Λυσάνδρου (μέχρι να αποχωρήσει στο τέλος Μαρτίου) διάφορα θέματα της ομάδας.

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή με τον Αντώνη Παυλάκη, που έχει επίσης ενεργό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα της Aegean και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναβάθμισή του στο διοικητικό οργανόγραμμα της ΠΑΕ ΑΕΚ

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ οδεύει προς το τέλος της, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για τη διάδοχη κατάσταση και τον Αντώνη Παυλάκη να παίζει δυνατά. Article publish on Πέμ, 02/25/2021 - 00:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα