Θύμα swatting o 16χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του Fortnite

Ευτυχώς το όλο θέμα διευθετήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Όταν ο Kyle “Bugha” Giersdorf αναδείχτηκε νικητής των τελικών στα Solos του Fortnite World Cup, τράβηξε πάνω του πολλά βλέμματα. Ο 16χρονος με τη νίκη του αυτή έλαβε 3 εκ. δολάρια και έγινε γνωστός στον χώρο του επαγγελματικού Fortnite (και όχι μόνο).

Προχτές έμαθε πως το να γίνεσαι γνωστός μερικές φορές έχει και άσχημες συνέπειες αφού έπεσε θύμα swatting. Ο

παίκτης της Sentinel βρισκόταν σε Arena Trios με τους Timothy «Bizzle» Miller και Danny «Dubs» Walsh όταν μπήκε ο πατέρας του στο δωμάτιο και προσπαθούσε να του πει κάτι. «Δέχτηκα swatting;», ρώτησε ο Bugha πριν βγει από το δωμάτιο του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 16χρονος επέστρεψε και επιβεβαίωσε πως όντως κάποιος αποφάσισε να στείλει τις αρχές στην πόρτα του. Πάντως στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού ένας από τους αξιωματικούς τον αναγνώρισε και κατάλαβε περί τίνος πρόκειται.

Δυστυχώς οι «φάρσες» που στέλνουν την αστυνομία στις πόρτες ανυποψίαστων streamers συνεχίζονται, παρά το γεγονός πως ήδη έχει υπάρξει ένας νεκρός.

Πηγή: Cowboytv

IGN Greece Το καινούργιο παιχνίδι της Valve πέρασε τον μέγιστο αριθμό παιχτών του Artifact σε λιγότερο από δυο ώρες To Monster Hunter World βοήθησε το Dauntless να αποκτήσει κοινό To Dauntless έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα