To Need For Speed Heat δεν θα έχει Loot Boxes

Διαφορετική προσέγγιση.

To επόμενο παιχνίδι στη σειρά "Need for Speed" δεν θα περιλαμβάνει loot boxes, σύμφωνα με τον lead community manager της EA, Ben Walke.

O Walke απάντησε σε έναν χρήστη του Reddit με όνομα F8RGE, λέγοντας "Δεν υπάρχουν Lootboxes στο NFS Heat και δεν θα υπάρξουν κιόλας." Όταν ένας άλλος χρήστης ρώτησε, πώς η EA θα έχει έσοδα από το παιχνίδι, ο Walke είπε, "Σχεδιάζουμε να έχουμε post launch DLC,

επί πληρωμή, στην μορφή των car packs.

"Αργότερα μέσα στον χρόνο, θα φέρουμε και ένα time-save pack, που θα δείχνει όλα τα collectibles στον χάρτη. Αυτό μόνο."

Η EA έχει χρησιμοποιήσεις σε πολλές περιπτώσεις τα loot boxes, αλλά οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί γύρω από αυτά, φαίνεται να της έβαλαν μυαλό.

Η απόφαση λοιπόν, να μην φέρουν loot boxes στο Need For Speed Heat, αντιπροσωπεύει την αλλαγή οπτικής που έκανε η εταιρεία. Ο Walke μάλιστα, είπε σε ένα άλλο post ότι "Είμαι community manager στο Star Wars, το Battlefield και το NFS, οπότε αυτό δεν είναι το πρώτο μου ροντέο."

"Όταν πλησιάζαμε προς την αποκάλυψη, θέλαμε να είμαστε ξεκάθαροι στο από που θα έρχονται τα έσοδά μας. Χωρίς loot boxes, χωρίς ψιλά γράμματα."

Μην ξεχνάτε ότι οι Nintendo, Microsoft καιSony ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι δουλεύουν πάνω σε μια νέα στρατηγική, όπου και θα αποκαλύπτονται οι πιθανότητες, για κάθε αγορά loot box, σε παιχνίδια που θα κυκλοφορούν στις πλατφόρμες τους.

Το Need for Speed Heat θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Every Bungie Game Ever Reviewed by IGN Xbox: Τίτλοι των νέων First-Person Developer ίσως κυκλοφορούν σε PS4 και Switch FIFA 20 Career Mode Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα