Πιθανή καθυστέρηση για το Spelunky 2

Έχει λίγο δρόμο ακόμα μπροστά του.

Ο δημιουργός και developer του Spelunky 2, Derek Yu of Mossmouth, δήλωσε πως δεν νομίζει ότι το Spelunky 2 θ δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, καθώς " το βάθος και η λεπτομέρεια του παιχνιδιού χρειάζονται περισσότερο χρόνο."

Ο Yu εξήγησε περαιτέρω την απόφαση αυτή στο Twitter, λέγοντας ότι "η ανάπτυξη πηγαίνει καλά και δεν είμαστε μακριά από τον στόχο", αλλά το Spelunky 2 χρειάζεται λίγο ακόμα δρόμο για να φτάσει της προσδοκίες του

πολυαγαπημένου αρχικού τίτλου

Ο Yu απολογήθηκε επίσης για την έλλειψη ενημερώσεων, καθώς "μπορεί να είναι δύσκολο να εξισορροπήσουμε την ανάπτυξη και την επικοινωνία με τον κόσμο."

Παρόλα αυτά, εργάζονται με πάθος και "δέχθηκαν τα σχόλια για το περιβάλλον, από το trailer και ενώ αγαπώ το συνολικό στυλ, προσθέτουμε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουμε το contrast για να τονίσουμε ορισμένες λεπτομέρειες, που δεν ήταν εμφανείς."

Μπορείτε να δείτε ένα μέρος της αλλαγής στην φωτογραφία παρακάτω.

Υποσχέθηκε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί, μόλις είναι όλα έτοιμα, ενώ δήλωσε παράλληλα πως είναι ενθουσιασμένος με τα νέα στοιχεία που προστίθενται στο παιχνίδι."

Το Spelunky 2 ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Paris Games Week το 2017 και ειπώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει πρώτα σε PlayStation 4 και PC.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Ανακοινώθηκε το Minecraft Dungeons - E3 2019 Dauntless Images Η Creative Assembly εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία ενός fan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα