Θρίλερ είναι η νέα δουλειά της Sansa από το "Game of Thrones"

O λόγος για το "Survive".

To νέο θρίλερ του σκηνοθέτη Mark Pellington (Arlington Road, Mothman Prophecies) βρήκε πρωταγωνιστές στα πρόσωπα των Sophie Turner και Corey Hawkins.

Σύμφωνα με το Deadline, η επερχόμενη ταινία θα λέγεται "Survive" και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Richard Abate. Ακολουθεί την Jane (Turner) και τον Paul (Hawkins), οι οποίοι πρέπει να επιβιώσουν στην κορυφή ενός χιονισμένου βουνού όταν το αεροπλάνο τους χτυπά σε αυτό. Οι δυο τους ξεκινούν

ένα ταξίδι που θα τους αναγκάσει να τα βάλουν με τη φύση και τα εσωτερικά τους τραύματα.

"Με τιμά που θα ενσαρκώσω την Jane στο Survive για την εταιρεία παραγωγής Quibi", είπε η Turner σε δήλωσή της. "Είναι μια περίπλοκη χαρακτήρας που παλεύει όχι μόνο για να σώσει την ζωή της, αλλά για να βρει δύναμη και θάρρος. Ελπίζω να μπορέσω να αποδώσω αυτούς που προσπαθούν να καταλάβουν ότι είναι πιο γενναίοι από αυτό που νομίζουν".

Οι Sophie Turner και Corey Hawkins

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Van Toffler, Floris Bauer και Barry Barclay. Ο Abate έγραψε το σενάριο μαζί με τον Jeremy Ungar και θα είναι παραγωγός πλάι στους Cary Granat και Ed Jones.

Η Turner έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Sansa Stark στην σειρά του HBO, "Game of Thrones". Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία "Χ-Men: Dark Phoenix", ενώ αναμένουμε να την δούμε στο "Heavy" πλάι στον Daniel Zovatto. Ο Hawkins έχει παίξει στα "BlacKkKlansman" και "Kong: Skull Island" και αναμένουμε να τον δούμε στην ταινία "6 Underground" του Michael Bay στο Netflix, πλάι στους Ben Hardy, Ryan Reynolds και Melanie Laurent.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤέσσερις σατανάδες θα έχει η ταινία "The Last Planet"Face/Off: Τα Αδίστακτα Πρόσωπα μάλλον θα επιστρέψουν ανανεωμέναΈκλεισε ο κινηματογράφος Odeon Starcity

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα