To Final Fantasy 7 Remake θα περιέχει 'Classic' Battle Mode

Εμπειρία για τους παλαιούς!

Το Final Fantasy VII Remake διαθέτει ένα ‘Classic’ mode που φέρνει τις μάχες στα μέτρα του original από το 1997.

Όπως ανακοινώθηκε στο Tokyo Game Show και συνοψίστηκε στο Twitter, η Square Enix εξήγησε

ότι η κλασική λειτουργία χειρίζεται αυτόματα την action πλευρά της μάχης στο Final Fantasy VII Remake, απαιτώντας από τον παίκτη να χρησιμοποιεί μόνο το μενού εντολών για να κάνει επιθέσεις. Παρόλο που αυτό δεν είναι πανομοιότυπο με την μάχη του αρχικού παιχνιδιού - όπου οι χαρακτήρες παραμένουν στάσιμοι μεταξύ των ενεργειών - φέρνει το παιχνίδι πιο κοντά στο αρχικό με τον παίκτη να κάνει τις επιλογές του σε μενού.

"Έτσι, όποιος παίζει Final Fantasy VII Remake στο Classic Mode δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την action πλευρά του συστήματος μάχης και μπορεί να επικεντρωθεί στην επιλογή εντολών, καθιστώντας δυνατό τo παίξιμο του σαν να ήταν ένα κλασικό RPG βασισμένο σε μενού!", δήλωσε η Square Enix στο Final Fantasy VII Twitter.

Στη κανονική λειτουργία, οι παίκτες πρέπει να πατήσουν επανειλημμένα το κουμπί Square για να κάνουν τις απλές τους επιθέσεις, οι οποίες με τη σειρά τους ανεβάζουν ένα ATB gauge. Όταν ο μετρητής είναι γεμάτος, το μενού εντολών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσετε ειδικές κινήσεις ή μαγικά ξόρκια. Με την κλασική λειτουργία, να κάνει την "action" πλευρά της μάχης για εσάς, ανεβάζει ουσιαστικά τον μετρητή ATB αυτόματα, το οποίο φέρνει τα πράγματα πιο κοντά στο πώς δούλευε στο αρχικό παιχνίδι.

Εκτός από το κανονικό και το κλασικό mode, το Final Fantasy VII Remake θα προσφέρει επίσης ένα easy mode με μειωμένη δυσκολία.

Η παρουσίαση του TGS έδειξε επίσης τη μάχη με τον Aps, η οποία έδειξε τα summoning mechanics. Στο Remake, κάθε χαρακτήρας μπορεί να εξοπλίσει ένα κομμάτι του Summon materia, το οποίο γεμίζει κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Όταν γεμίσει πλήρως ένα summon, όπως ο Ifrit ή η Shiva, μπορούν να τεθούν στη μάχη και αυτομάτως θα πολεμήσουν μαζί με τον Cloud και τους συμμάχους του. Μπορείτε να δαπανήσετε ATB charges για να καθοδηγήσετε το summon και να εκτελέσετε ειδικές ικανότητες. Τα summons μπορούν να παραμείνουν στη μάχη μόνο μέχρις ότου εξαντληθεί το summon gauge και εκτελέσουν την τελική τους ικανότητα, όπως το Hellfire του Ifrit, πριν εξαφανιστεί.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceΣε λίγες ώρες έρχεται το νέο trailer του Final Fantasy 7 RemakeΤo Final Fantasy VII Remake "παραλίγο" να κυκλοφορήσει στο Xbox OneFinal Fantasy VII Remake: 22 New Images

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα