Θέμα προπονητή η νέα εποχή της Ίντερ


Η δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα φαίνεται είδη. Είναι η μοναδική με το απόλυτο νικών στις πρώτες 6 αγωνιστικές και παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με τη φανέλα της Ίντερ δίνουν την εξήγησή τους για την μέχρι τώρα πορεία και τις προσδοκίες.
Ζούλιο Σέζαρ: «Ο επαγγελματισμός και η κατάρτιση του Κόντε ανέβασαν επίπεδο την Ίντερ που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους.

Ρομπέρτο Κάρλος: «Ο Κόντε είναι σπουδαίος προπονητής και μαζί με τον Ζανέτι δημιουργούν μια σπουδαία ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάτι στο τέλος της σεζόν».
Μάρκο
Ματεράτσι: «Χαίρομαι που βλέπω τον Κόντε απέναντι στην πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Γιουβέντους. Είναι στρατηγός και ηγέτης».
Φάμπιο Καπέλο: «Η Ίντερ έχει μια πολύ καλή βάση για να δουλέψει, ακριβώς όπως η Γιουβέντους, κατά συνέπεια είναι ευκολότερο γι’ αυτούς να προοδεύσουν».
Ιβάν Ζαμοράνο: «Είναι περίεργο να μην βρίσκεται η Γιουβέντους στην κορυφή μετά την εικόνα των τελευταίων ετών. Ο νέος προπονητής είναι πολύ σημαντικός για την Ίντερ. Παίκτες όπως ο Σένσι, ο Μπαρέλα, ο Λουκάκου και ο Σάντσες θα φέρουν μόνο θετικά στοιχεία στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα