Η σιγή του Μαρτίνς για Ερυθρό Αστέρα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια ήττα στο Βελιγράδι που για πολλούς μπορεί να είναι καταδικαστική για τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής του πορείας. Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αθήνα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας έπιασαν δουλειά, καθώς την Κυριακή (19.30, NS1HD), θα βρουν στο δρόμο τους τον ιδιαιτέρως επικίνδυνο Άρη στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκανε καμία ιδιαίτερη αναφορά στους
ποδοσφαιριστές του για τα λάθη που κόστισαν την ήττα στο "Ράικο Μίτις". Ο Πορτογάλος έκλεισε γρήγορα το συγκεκριμένο κεφάλαιο ή καλύτερα "γύρισε σελίδα". Δεν θέλησε να φορτώσει το μυαλό των παικτών με λεπτομέρειες σχετικά με τα λάθη που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο. Γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται σε ένα οριακό πνευματικά επίπεδο και πολλοί απ' αυτούς αδημονούν για την παύση των εθνικών ομάδων -ακόμα κι αν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες-.

Η ανάλυση των λαθών με τον Ερ. Αστέρα και της τακτικής που πρέπει ν' ακολουθηθεί στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την επόμενη ευρωπαϊκή δοκιμασία με την Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο, στις 22 Οκτωβρίου. Εκεί θα συγκεντρωθούν τα "κακώς κείμενα" του Βελιγραδίου και φυσικά τα δυνατά και αδύναμα σημεία των Βαυαρών. Έτσι ο Πορτογάλος επέλεξε σήμερα να δείξει στους ποδοσφαιριστές του μόνο επιλεγμένα σημεία από τις αναμετρήσεις του Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα