Θέλει να ξεκαθαρίσει την πρόκριση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Κισσαμικό και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να μετατρέψει τη ρεβάνς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για τη φάση των “16’ του κυπέλλου Ελλάδος, σε τυπική διαδικασία (19:30). Η Ένωση θέλει να πανηγυρίσει από την Τετάρτη την πρόκριση στα προημιτελικά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ζητάει από τους παίκτες του, πέρα από τη νίκη και μια καλή εμφάνιση.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Γαλανόπουλο, Οικονόμου και Αλμπάνη, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, η συμμετοχή του Μπακάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Έλληνας παίκτης ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να διατηρήσει το 4-4-1-1 και σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Τσιντώτας θα καθίσει στην εστία των πρωταθλητών Ελλάδος, με τους Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Χουλτ και Γκάλο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μοράν και Άλεφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος και Μπογέ αναμένεται να ξεκινήσουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Λιβάγια να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Πόνσε, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα