Φουλάρει για τον Μπεργκ ο ΠΑΟΚ

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν άμεσα επαφές με τον Σουηδό επιθετικό, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα και να τελειώσει άμεσα η μετεγγραφή του, ώστε να τεθεί στη διάθεση
του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στα θετικά της περίπτωσης Μπεργκ είναι πως ο Σουηδός δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το “αγκάθι” για τον “Δικέφαλο” του Βορρά, για την απόκτηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή είναι η ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στη συμφωνία του με την Αλ Αΐν, για πιθανή επιστροφή του παίκτης την Ελλάδα, για λογαριασμό άλλης ομάδας. Οι “πράσινοι” έχουν συμφωνήσει με την αραβική ομάδα να εισπράξουν πέντε εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει πως οι Άραβες θα προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν με αρκετά μεγαλύτερο ποσό, ώστε να καλύψουν τόσο τις δικές τους απαιτήσεις, όσο και τη σχετική ρήτρα.

Στη λίστα των “ασπρόμαυρων” βρίσκεται και ο Καλούντιο Κεσέρου της Λουντογκόρετς, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Το θέμα του επιθετικού στον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει άμεσα, με τους ιθύνοντες των κυπελλούχων Ελλάδος να περιμένουν την οριστικοποίηση της παραχώρησης του Πρίγιοβιτς, προκειμένου να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα