Με απουσίες στη Λαμία το “τριφύλλι”

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τη Λαμία ο Παναθηναϊκός, λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τους “πράσινους” τις τελευταίες ημέρες. Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης, δεν μπορεί να υπολογίζει
για το ματς της Πέμπτης στους Μπουζούκη, Καμπετσή, Οικονόμου και Θεοχάρη, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να προσανατολίζεται στο 3-5-2 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προχωρώντας σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του “τριφυλλιού”, προκειμένου να καλύψει και τις απουσίες που έχει. Όλα δείχνουν πως οι “πράσινοι” θα παραταχθούν με τον Διούδη στην εστία και τους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη και Πούγγουρα στην άμυνα. Οι Ινσούα και Κουλιμπαλί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Δώνη, Κουρμπέλη και Κάτσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Χατζηγιοβάνης και Βέργος αναμένεται να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Δώνης δεν υπολογίζει και στον τραυματία Μακέντα, ο οποίος επίσης θα μείνει εκτός αποστολής. Η προετοιμασία των “πράσινων” για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του κυπέλλου Ελλάδος θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, με μια τελευταία προπόνηση στο Κορωπί. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τη Λαμία.
Keywords
Τυχαία Θέματα